Copyright © All rights reserved by Evers Specials

Privacy beleid

Evers Specials Taugé Assortiment Contact 
Follow us

Europa’s grootste producent en leverancier van taugé en andere kiemgroenten. Door een dagelijkse oogst (7/7) en logistiek in eigen regie wordt versheid constant gegarandeerd.

Evers Specials B.V.

Stationsstraat 33

6515 AA Nijmegen

Holland

Telefoon: +31 (0) 243 / 481 422

Telefax: +31 (0) 243 / 482 140

E-Mail: info@eversspecials.nl

Recepten Recepten
#Transport
Taugé
Recepten
Transport
Taugé

Klanten login

Vacatures

Allround monteur Technische dienst

Voor onze technische dienst zijn wij op zoek naar een proactieve allround monteur. In onze fabriek vind je o.a. pneumatiek, hydrauliek, elektronica, PLC besturing etc. Kortom een boel variatie. >>>

Wij zijn op zoek naar een goede en enthousiaste fulltime verkoopmedewerker binnendienst / logistiek planner voor de lange termijn.


In ons bedrijf in Nijmegen wordt dagelijks taugé geproduceerd voor al onze klanten. De kracht van ons bedrijf is onze flexibiliteit en tegelijkertijd onze betrouwbaarheid. Vanwege het karakter van ons product is er weinig tijd tussen productie en verzending en moet er snel geschakeld kunnen worden. Alles moet dus in 1x goed gaan en dus is een nauwkeurige manier van werken onontbeerlijk.

De verkoopmedewerker binnendienst/logistiek planner heeft een breed takenpakket. Je hebt contact met klanten voor bestellingen maar luistert ook goed of je nog meer voor de klanten kunt betekenen. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen van de juiste informatie worden voorzien en je hebt een coördinerende rol tussen de verschillende processen. Je bent niet bang om beslissingen te nemen en doorziet de consequenties daarvan voor alle betrokken partijen. Je plant naast de volgorde in de productie ook het transport van onze taugé en draagt zorg voor een optimale voorraad verpakkingsmaterialen en serviceproducten. Je signaleert mogelijke problemen bij voorkeur voordat ze ontstaan. Je denkt in oplossingen, en bent altijd op zoek naar de meest efficiënte manier om iets te doen. Wat vandaag goed is, is morgen misschien wel achterhaald.

Zoals je ziet zoeken wij een echte duizendpoot die wel tegen een stootje kan. We beseffen dat het bijna onmogelijk is dat onze nieuwe collega op al deze gebieden ervaring heeft en vinden het daarom belangrijker dat je nauwkeurig kunt werken, processen doorziet en een goede motivatie om wat te leren meebrengt. Gezien het niveau van de functie zoeken we iemand met HBO werk/denkniveau, verkregen door opleiding of werkervaring.

Ongeveer de helft van onze klanten spreekt Duits, en daarom is een goede beheersing van de Duitse taal in woord en geschrift een must.

Wij produceren 7 dagen per week en onze klanten zijn 24 uur per dag aan het werk. Dit betekent dat wij ook 24/7 voor onze klanten bereikbaar zijn. De afdeling logistiek is van maandag t/m zaterdag bemand en buiten deze tijden via een nooddienst bereikbaar. In onderling overleg worden de zaterdagen en de telefoondiensten ingevuld.


Ben jij die flexibele duizendpoot die wij zoeken, en hebben we je interesse gewekt? Stuur dan jouw motivatie waarom jij diegene bent die wij zoeken naar r.denouden@eversspecials.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!