Copyright © All rights reserved by Evers Specials

Privacy beleid

Evers Specials Taugé Assortiment Contact 
Follow us

Europa’s grootste producent en leverancier van taugé en andere kiemgroenten. Door een dagelijkse oogst (7/7) en logistiek in eigen regie wordt versheid constant gegarandeerd.

Evers Specials B.V.

Stationsstraat 33

6515 AA Nijmegen

Holland

Telefoon: +31 (0) 243 / 481 422

Telefax: +31 (0) 243 / 482 140

E-Mail: info@eversspecials.nl

Recepten Recepten
#Transport
Taugé
Recepten
Transport
Taugé

Klanten login

Samen sterker en het onmogelijke mogelijk maken

Dat is onze missie. Evers Specials slaat de handen ineen met andere bedrijven en brengt ook voor derden goederen naar hun bestemming. Dit heeft zowel Evers alsook haar partners verder gebracht dan waar ze zonder elkaar zouden zijn geweest.

Wij kennen als geen ander het belang van een goed, betrouwbaar transport tegen een scherpe prijs. Daarom werken wij al sinds jaar en dag samen met vaste transporteurs met een vaste pool chauffeurs die ons en onze klanten als geen ander kennen. Zij begrijpen precies wat wij en onze klanten nodig hebben.

De samenwerking tussen ons en onze partners zorgt voor een hogere dekkingsgraad van ons routegebied en daarmee kunnen we letterlijk nog verder komen. Hierdoor kunnen nog meer (potentiële) klanten van de samenwerking profiteren. Wij bieden u een service aan die verder gaat dan wat andere groupagetransporteurs bieden, tegen een veel scherper tarief dan de huidige marktprijzen. En dit voordeel kunnen we verdelen tussen u als partner, de klant en ons als organisator.


Wellicht mogen wij u binnenkort ook tot onze partners rekenen?


Voor ieder transport hanteren we eenzelfde basistabel. Door het kiezen van verschillende opties kunt u zelf sturen op de totaalprijs. De basis van ieder transport is het vervoer van Evers Specials in Nijmegen naar de klanten in Nederland, België en Duitsland. De tarieven zijn overigens vrij van dieseltoeslagen, dus geen verassingen achteraf. Hieronder vind u een overzicht van een aantal bestemmingen en de ruimte die we nog beschikbaar hebben.

*Zolang nog niet geboekt beschikbaar, neem contact met ons op voor meer details en de actuele stand van zaken


U kunt ervoor kiezen de pallets bij u op te laten halen. Afhankelijk van de afhaallocatie en de inpasbaarheid op onze routes kunnen wij u hiervoor een scherp tarief aanbieden. U kunt de pallets ook zelf bij ons af (laten) zetten, dat kost u dan geen cent extra. Ook voor zendingen kleiner dan 1 pallet kunt u bij ons terecht! Neem contact op met ons logistieke team voor meer informatie of de tarieven van de aanvullende opties.    

Mail: transport@eversspecials.nl