Copyright © All rights reserved by Evers Specials

Privacy beleid

Evers Specials Taugé Assortiment Contact 
Follow us

Europa’s grootste producent en leverancier van taugé en andere kiemgroenten. Door een dagelijkse oogst (7/7) en logistiek in eigen regie wordt versheid constant gegarandeerd.

Evers Specials B.V.

Stationsstraat 33

6515 AA Nijmegen

Holland

Telefoon: +31 (0) 243 / 481 422

Telefax: +31 (0) 243 / 482 140

E-Mail: info@eversspecials.nl

Recepten Recepten
#Transport
Taugé
Recepten
Transport
Taugé

Klanten login

Bij Evers Specials vindt een dagelijkse productie van taugé plaats. Zeven dagen per week, iedere dag in het jaar. Om de versheid van ons product te garanderen, wordt de taugé dagelijks geoogst. Door deze dagelijkse oogst is een snelle orderverwerking en zijn daarnaast frequente leveringen mogelijk. Naast taugé is het voor ons mogelijk verschillende soorten kiemgroenten te leveren. Voor een totaal overzicht klik hier.


Dagelijkse productie van taugé

De omstandigheden waarin taugé gekweekt wordt, bepalen in zeer grote mate de kwaliteit van het eindproduct. Expertise van onze kwekers en de speciale software dragen hier ook aan bij. Daarnaast is het mogelijk om constante procesoptimalisatie na te streven omdat we beschikken over een interne Research & Development afdeling.

Grote expertise

Onze teelt werkt aan de hand van een ingenieuze methode. Doordat de onbruikbare delen van de taugé meteen verwijderd worden, kunnen alle klanten voorzien worden van een gebruiksklaar product. Bij de kweek van taugé worden bij Evers Specials geen chemische stoffen gebruikt. Het kweekproces is volledig te vertrouwen op zijn eigen vitaliteit.


Na de oogst wordt de taugé snel afgekoeld naar 5ºC door een speciaal ontworpen koelsysteem die dit proces binnen zeer korte tijd afhandelt. Het vochtgehalte blijft bij het afkoelen op hoog niveau om uitdroging te voorkomen.Eigen vitaliteit

Om de taugé in goede staat bij de klant af te leveren maakt Evers Specials gebruik van speciaal gekoeld transport. Om de houdbaarheid van de taugé te verlengen worden speciale plastic zakken om de pallets geschoven. Ongeveer 90% van de geoogste taugé wordt binnen 12 uur naar de klant vervoerd.


Naast het transporteren van onze taugé kunnen wij u ook andere transporten aanbieden.

Klik hier voor meer informatie over onze transportenModerne koeltransporten

Verse taugé

Wanneer het product wordt geleverd bij onze klant, kan het direct worden verwerkt als ingrediënt in een gerecht of in bijvoorbeeld koel verse, panklare, Groentepakketten.


Diepgevroren product

Verse taugé wordt ingevroren waarna het als ingrediënt bruikbaar is in kant-en-klaarmaaltijden, wok gerechten en groenteschotels.


Gedroogd product

Verse taugé luchtdrogen of vriesdrogen. De taugé kan dan toegepast worden in ‘instant’ soepen.


Conserven

De verse taugé wordt geconserveerd en verpakt in glas of blik.


Snack en gemaksvoeding

De taugé wordt gebruikt als component in koel verse maaltijden of snacks (zoals loempia’s). Het product kan zowel diepgevroren, in gedroogde vorm en vers worden toegepast.


De vers geleverde taugé  kan op verschillende manieren verwerkt worden

#img_394 #img_394