Copyright © All rights reserved by Evers Specials

Privacy beleid

Evers Specials Taugé Assortiment Contact 
Follow us

Europa’s grootste producent en leverancier van taugé en andere kiemgroenten. Door een dagelijkse oogst (7/7) en logistiek in eigen regie wordt versheid constant gegarandeerd.

Evers Specials B.V.

Stationsstraat 33

6515 AA Nijmegen

Holland

Telefoon: +31 (0) 243 / 481 422

Telefax: +31 (0) 243 / 482 140

E-Mail: info@eversspecials.nl

Recepten Recepten
#Transport
Taugé
Recepten
Transport
Taugé

Klanten login

Kwaliteit is voor Evers Specials een maatstaaf die constant behouden en verbeterd dient te worden. De waarborging van kwaliteit is dan ook een vast onderdeel in de bedrijfsvoering. Zo zijn we erkend als kiemgroenten producent en werken wij altijd volgens HACCP. Ons EG-Erkenningsnummer is: 208518.Kwaliteit

Certificeringen

Certificate IFS, valid until 28.12.2019.pdf

IFS Food

Bio / Eko

Als leverancier van taugé en andere kiemgroenten zijn we sinds 2004 zonder onderbreking GlobalGAP gecertificeerd geweest.


Echter, omdat de groep kiemgroenten niet volgens de nieuwe GlobalGAP 5.0-1 versie voor groenten & fruit gecertificeerd kunnen worden, is GlobalGAP-hercertificatie na het verlopen van het certificaat uitgesloten voor de bedrijven in de kiemgroentensector. De GlobalGAP-organisatie heeft besloten dat vanaf 1 mei 2016 alle teeltbedrijven gecontroleerd dienen te worden volgens het nieuwe GlobalGAP certificatie schema en binnen dit schema is geen plaats voor kiemgroententelers ingeruimd.


Dit betekent dat we u na de vervaldatum van ons GlobalGAP-certificaat (14 augustus 2016) geen taugé meer kunnen leveren onder het GlobalGAP-certificaat.  Dit betekent tevens dat eventuele add-ons (AH protocol, GRASP), welke alleen in combinatie met GlobalGAP uitgevoerd kunnen worden, ook niet mogelijk zijn.


Doordat QS ons GlobalGAP-certificaat erkende als gelijkwaardig aan het QS-certificaat hebben wij onze producten een aantal jaren als QS producten kunnen aanbieden. Deze erkenning is eveneens op 14 augustus geëindigd.


Voor alle duidelijkheid: ook onze collega-kiemgroententelers kunnen hun GlobalGAP-certificaat niet verlengen.

Veel van de criteria die in het GlobalGAP schema voor Groenten & Fruit vermeld staan, zijn voor de kiemgroententeelt niet relevant. Bij de teelt van taugé worden er namelijk geen pesticiden of meststoffen ingezet. Een aantal andere criteria uit het GlobalGAP schema’s hebben we afgedekt door de teelt van onze taugé in de scope van onze IFS Food certificering op te nemen. De voedselveiligheid van onze producten en processen die in de GlobalGAP-criteria zijn vastgelegd, hebben we geborgd in ons IFS-gecertificeerde kwaliteitssysteem.


Wanneer u vragen heeft over onze certificeringen of andere vragen staat onze R&D afdeling u graag te woord. Heeft u bepaalde wensen, vragen en/of opmerkingen? Schroom u dan niet om contact op te nemen met Gerard Bults of Kees Kruik via +31 (0)24 – 348 1422.

BIO skal certificaat NL geldig tm 31.12.2019.pdf 2019 2020.pdf

Planetproof

Riskplaza

BIO skal certificaat NL geldig tm 31.12.2019.pdf Evers Special PP17094 - certificaat.pdf