Copyright © All rights reserved by Evers Specials

Privacy beleid

Evers Specials Taugé Assortiment Contact 
Follow us

Europa’s grootste producent en leverancier van taugé en andere kiemgroenten. Door een dagelijkse oogst (7/7) en logistiek in eigen regie wordt versheid constant gegarandeerd.

Evers Specials B.V.

Stationsstraat 33

6515 AA Nijmegen

Holland

Telefoon: +31 (0) 243 / 481 422

Telefax: +31 (0) 243 / 482 140

E-Mail: info@eversspecials.nl

Recepten Recepten
#Transport
Taugé
Recepten
Transport
Taugé

Klanten loginTaugé voor Taughetti

Een nieuw idee met taugé is Taughetti. Taughetti staat voor het gebruik van taugé als basis van een gerecht. Na het blancheren van de taugé wordt een pastasaus naar keuze toegevoegd en kan een koolhydraatarm Italiaans gerecht geserveerd worden.

Voor de bereiding van Taughetti is een grotere hoeveelheid taugé benodigd omdat de taugé als basis gebruikt wordt. Deze verpakkingen zijn verkrijgbaar in 250 gr, 500 gr, 750 gr en 1000 gr (incl. receptenfolder).


Interesse in een Taughetti-demo bij u in de winkel? Neem contact met ons op!

Klik hier voor meer informatie over Taughetti.

Taugé

Plastic bakjes

Onze plastic verpakkingen zijn te verkrijgen in de volgende hoeveelheden:

50 gram

100 gram

200 gram

400 gram

500 gram

800 gram

1000 gram


Plastic zak

De volgende hoeveelheden zijn te verkrijgen in plastic zak:

1000 gram

2 kg

3 kg

4 kg

5 kg

De 3 kg, 4 kg en 5 kg verpakkingen zijn in 2 verschillende soorten zakken te verkrijgen.

kleinverpakkingen

Taugétransport

Evers Specials is in staat om 7 dagen per week, 24 uur per dag een vers product in heel Europa te leveren. Daarnaast zijn frequente levering mogelijk doordat ons distributienetwerk steeds dichter wordt.


Onze vaste transporteurs maken gebruik van moderne koeltransporten waardoor de taugé zo vers mogelijk bij u afgeleverd wordt. Door het gebruik van speciale plastic zakken om de pallets wordt de duurzaamheid van de taugé verlengd.


Overige transporten

Onze trucks komen dagelijks op alle AGF-hotspots binnen Europa. Hierdoor is het voor Evers Specials mogelijk u een goedkope vervoersoplossing bieden. Veel bedrijven stuiten namelijk op hetzelfde probleem. Voor één palletje goederen apart vervoer naar locatie organiseren, met een hoge kostenpost als gevolg. Door elkaars krachten te bundelen, kan efficiëntie gewaarborgd worden.


Evers Specials zorgt ervoor dat uw product snel, op tijd en goedkoop bij de door u opgegeven locatie afgeleverd wordt.


Heeft u vragen over of interesse in onze transporten? Neem dan contact op met Jelle Kuijper via + 31 (0) 6 4636 7350 of via j.kuijper@eversspecials.nl.


Transport

De grootverpakkingen gelden vanaf 10kg. Taugé kan los of in een zak vervoerd worden. Hierbij zijn er de volgende vormen van kratten en kooien:


Evers krat

H-krat

Grote kooi

Kleine kooi

Grootverpakkingen

#top #top

Verpakkingen

Wij kunnen onze taugé leveren in klein- en grootverpakkingen.

Neem taugé op in uw assortiment en profiteer van de vele voordelen

√ Taugé past bij de moderne eetgewoonten

√ Gebruiksklaar product, direct klaar voor consumptie of verkoop

√ Seizoen onafhankelijk, het hele jaar door te leveren

Evers Specials biedt u vele mogelijkheden. Van zowel ladingen tot 24 ton per levering tot gedeeltelijke leveringen in klein verpakkingen vanaf 100 gram. Het is mogelijk om de taugé bij u te laten bezorgen en daarnaast kunt u ervoor kiezen de taugé zelf op locatie af te halen. Wij leveren niet aan particulieren.

De behoeften van de klant staan bij Evers Specials centraal. Heeft u speciale wensen, neem dan contact met ons op. We kijken dan samen naar de mogelijkheden.

Samen sterker en het onmogelijke mogelijk maken

Dat is onze missie. Evers Specials slaat de handen ineen met andere bedrijven en brengt ook voor derden goederen naar hun bestemming. Dit heeft zowel Evers alsook haar partners verder gebracht dan waar ze zonder elkaar zouden zijn geweest.

Wij kennen als geen ander het belang van een goed, betrouwbaar transport tegen een scherpe prijs. Daarom werken wij al sinds jaar en dag samen met vaste transporteurs met een vaste pool chauffeurs die ons en onze klanten als geen ander kennen. Zij begrijpen precies wat wij en onze klanten nodig hebben.

De samenwerking tussen ons en onze partners zorgt voor een hogere dekkingsgraad van ons routegebied en daarmee kunnen we letterlijk nog verder komen. Hierdoor kunnen nog meer (potentiële) klanten van de samenwerking profiteren. Wij bieden u een service aan die verder gaat dan wat andere groupagetransporteurs bieden, tegen een veel scherper tarief dan de huidige marktprijzen. En dit voordeel kunnen we verdelen tussen u als partner, de klant en ons als organisator.


Wellicht mogen wij u binnenkort ook tot onze partners rekenen?


Voor ieder transport hanteren we eenzelfde basistabel. Door het kiezen van verschillende opties kunt u zelf sturen op de totaalprijs. De basis van ieder transport is het vervoer van Evers Specials in Nijmegen naar de klanten in Nederland, België en Duitsland. De tarieven zijn overigens vrij van dieseltoeslagen, dus geen verassingen achteraf. Hieronder vind u een overzicht van een aantal bestemmingen en de ruimte die we nog beschikbaar hebben.

*Zolang nog niet geboekt beschikbaar, neem contact met ons op voor meer details en de actuele stand van zaken


U kunt ervoor kiezen de pallets bij u op te laten halen. Afhankelijk van de afhaallocatie en de inpasbaarheid op onze routes kunnen wij u hiervoor een scherp tarief aanbieden. U kunt de pallets ook zelf bij ons af (laten) zetten, dat kost u dan geen cent extra. Ook voor zendingen kleiner dan 1 pallet kunt u bij ons terecht! Neem contact op met ons logistieke team voor meer informatie of de tarieven van de aanvullende opties.    

Mail: transport@eversspecials.nl

#top